• Новак
Фон Duprin 996LM26DRH07 996L-M US26D RHR 07 98 и 99 Серија Намали на Менувачот

Фон Duprin 996LM26DRH07 996L-M US26D RHR 07 98 и 99 Серија Намали на Менувачот

DEN 9376.08
Производот е достапен

Достапност

Лесен и достапен вратата тела опции.Заврши координати лесно со водовод и осветлување тела.Производот е произведен во сад.Лост дизајн парови и со модерна, чисти линии на современите и урбан дизајн.Лесен и достапен вратата тела опции.Заврши координати лесно со водовод и осветлување тела.Производот е произведен во сад.Лост дизајн парови и со модерна, чисти линии на современите и урбан дизајн.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката