• Новак
3M™ Двојна Двострано Маскирање Лента, 6.0 Мили, 2 x 36 yds, Off (исклучено) Бела, 3/Случај, 3M Акции# 7000049275

3M™ Двојна Двострано Маскирање Лента, 6.0 Мили, 2 x 36 yds, Off (исклучено) Бела, 3/Случај, 3M Акции 7000049275

DEN 6721.20
Производот е достапен

Достапност

Идеален за поврзување заедно широк спектар на материјали како што се rubbers, метали, дрво, стакло, трудови, бои, и многу пластика.Палачинка хартија лента со двојно обложени природна гума лепило.За разно приклучи и одржување користи каде висока адхезија и одржување на моќ се потребни.Се користи за спојување на трудови, foils, филмови, ткаенини или за монтажа на гума или photopolymer на печатарски плочи.Лепило карактеристики се добро прилагодени за прикачување на голф клуб костец. 3 M Акции # 7000049275, Серија 410 M. 2" x 36 yds. (3 Парчиња) 3 M - 410 M Двојно Двострано Маскирање Лента.Идеален за поврзување заедно широк спектар на материјали како што се rubbers, метали, дрво, стакло, трудови, бои, и многу пластика.Палачинка хартија лента со двојно обложени природна гума лепило.За разно приклучи и одржување користи каде висока адхезија и одржување на моќ се потребни.Се користи за спојување на трудови, foils, филмови, ткаенини или за монтажа на гума или photopolymer на печатарски плочи.Лепило карактеристики се добро прилагодени за прикачување на голф клуб костец.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката