• Новак
PJ Маски Роденден Материјали Пакет Пакет за 16 вклучен Ручек Чинии, Чаши Салфетки, Табела Капак и 1 Landyard

PJ Маски Роденден Материјали Пакет Пакет за 16 вклучен Ручек Чинии, Чаши Салфетки, Табела Капак и 1 Landyard

DEN 791.76
Производот е достапен

Достапност

PJ Маски Роденден Материјали Пакет Пакет вклучува : . 16 Ручек Хартија Плочи 9",. 16 Хартија, Чаши 9oz, 16 Салфетки 6.5",. 1 Пластична Маса Покрие 54"x96",. 1 Landyard.PJ Маски Роденден Материјали Пакет Пакет вклучува 16 Ручек Плочи, 16 Чаши, 16 Салфетки, 1 Пластична Маса Маска, 1 Landyard.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката