• Новак
Wouxun KG-UV899 двонасочна Радио Transceiver, Двојна Бенд 136-174/420-520 MHz

Wouxun KG-UV899 двонасочна Радио Transceiver, Двојна Бенд 136-174/420-520 MHz

DEN 3455.76
Производот е достапен

Достапност

Двојна Фреквенција, Двоен Дисплеј и Двоен Режим на подготвеност Почнат/Крај Пренесување на Beep Прашува АНИ (Caller ID) СОС Функција 1750 Hz Пукна Тон 105 Групи DCS/50 Групи CTCSS CTCSS Скенирање и DCS Скенирање Гласовен Водич Повик Прстен ВОКС Пренос (Ниво Прилагодливи) Дигитален FM Радио со Фреквенција Екранот Опсег на избор Обратна Фреквенција Функција Мулти Скенирање на Владата (ДА/CO/SE) Сите повици.Групи Повици и селективно Повици Мулти Чекор Фреквенција:2.5 К/5 K/6.25 К/10 K/12.5 К/25 K/50К/100 K Мулти Прикажување на Владата:Фреквенција/Channel/Канал Брзо Работен Режим Shift (МЕНИ+TDR) Канал Уредување и Прикажување на Капацитетот на Батеријата Брзо ОБУЧУВАЧИ (Time-out Тајмер) Сообраќаен Канал Lockout.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката