• Новак
Новиот германски Нерѓосувачки 10 Компјутери Забна Екстракција Екстракција на Форцепс Вклучуваат NO150 151 23 217 MD1 MD MD3 MD4 88L 88R со Патент Торбичка

Новиот германски Нерѓосувачки 10 Компјутери Забна Екстракција Екстракција на Форцепс Вклучуваат NO150 151 23 217

DEN 1833.60
Производот е достапен

Достапност

СЕТ ВКЛУЧУВААТ ЕДЕН ОД СЛЕДНИВЕ : . # 150 Upper Секачи, Cuspids, Bicuspids & Корени, Универзална Forcep # 151 Lower Секачи, Cuspids, Bicuspids & Корени, Универзална Forcep # 231st & 2 Пониски Катници Универзална, Крава Рог Forcep # 217 Долниот Прв Катник, Пониски Вториот Катник, Универзална Forcep. # MD1 Универзална, Горниот Bicuspid, Горниот дел на Централна, Горниот дел на Странична Forcep # MD2 Универзална, Горниот дел од Првиот Катник, Горниот дел од Втората Катник, Горниот дел од Третата Млечни Forcep # MD3 Пониски Bicuspid, Пониски Cuspid, Пониски Incisor, Помал Корен, Универзална Forcep # MD4 Долниот Прв Катник, Пониски Вториот Катник, Долната Третина Катник, Универзална Forcep. # 88 L Горниот Прв Млечни Лево, Горниот дел од Втората Млечни Лево Forcep # 88 R Горниот Прв Млечни Право, Горниот дел од Втората Млечни Право Forcep.ГЕРМАНСКИ НЕРЃОСУВАЧКИ ВАДЕЊЕ на ФОРЦЕПС ЕКСТРАКЦИЈА СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ-СЕТ ОД 10 ЕА СЕТ ВКЛУЧУВААТ ЕДЕН ОД СЛЕДНИВЕ : # 150 Upper Секачи, Cuspids, Bicuspids & Корени, Универзална Forcep # 151 Lower Секачи, Cuspids, Bicuspids & Корени, Универзална Forcep # 231st & 2 Пониски Катници Универзална, Крава Рог Forcep # 217 Долниот Прв Катник, Пониски Вториот Катник, Универзална Forcep # MD1 Универзална, Горниот Bicuspid, Горниот дел на Централна, Горниот дел на Странична Forcep # MD2 Универзална, Горниот дел од Првиот Катник, Горниот дел од Втората Катник, Горниот дел од Третата Млечни Forcep # MD3 Пониски Bicuspid, Долниот Cuspid, Пониски Incisor, Помал Корен, Универзална Forcep # MD4 Долниот Прв Катник, Пониски Вториот Катник, Долната Третина Катник, Универзална Forcep # 88 L Горниот Прв Млечни Лево, Горниот дел од Втората Млечни Лево Forcep # 88 R Горниот Прв Млечни Право, Горниот дел од Втората Млечни Право Forcep.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката