• Новак
Стоматолошки HU-Friedy gracey цврсти де curette SC13/14

Стоматолошки HU-Friedy gracey цврсти де curette SC13/14

DEN 1994.40
Производот е достапен

Достапност

(I) детален вовед : Hu friedy curette (II) мерки на претпазливост : производот мора да се чистат, дезинфицираат и сушени веднаш по употребата. (III) опсег на примена : : спакувани производи ќе бидат сместени во една соба со релативната влажност не повеќе од 80%, без корозивни гас и добра вентилација. (IV) валидност до : долг рок.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката