• Новак
Тастатура Покрива Кожата Компатибилен за 15.6 HP Павилјон x360 15-br075nr, Павилјон 15-cc 15-благајнички Серија 15-cc010nr 15-cb010nr, HP Завист x360 15 милиони-бп 15 милиони-bq Серија, HP Завист 1

Тастатура Покрива Кожата Компатибилен за 15.6 HP Павилјон x360 15-br075nr, Павилјон 15-cc 15-благајнички Серија

DEN 165.60
Производот е достапен

Достапност

НАС верзија на кожата компатибилен за 15.6" HP ЗАВИСТ x360 15 милиони-бп*** серија, како што се 15 милиони-bp012dx 15 милиони-bp111dx 15 милиони-bp112dx.Издржливи, пренослив и перат.Тоа НЕ МОЖЕ да се вклопи во 5-ce***, 15-c***, 15-б*** итн - HP 15 инчни 15-cc*** серија, како што се 15-cc010nr 15-cc020nr 15-cc563nr 15-cc564nr 15-cc567nr 15-cc063nr 15-cc064nr 15-cc065nr 15-cc510nr 15-cc066nr 15-cc123cl - HP 15 инчни 15-cd*** серија, како што се 15-cd051nr 15-cd040wm - HP 15-на*** серија, како што се 15-bw064nr 15-bw011dx 15-bw010nr 15-bw070nr 15-bw069nr 15-bw070nr - HP 15-бс*** серија, како што се 15-bs015dx 15-bs013dx - 15.6" HP Павилјон x360 15-br075nr, HP Павилјон 15-благајнички 15-cc 15-cd серија 15-cb010nr 15-cb071nr 15-cb075nr 15-cb045wm 15-cc010nr 15-cc020nr 15-cc563nr/cc564nr/567nr 15-cc063nr/cc064nr 15-cd051nr/cd040wm, HP ЗАВИСТ X360 15.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката