• Новак
WatchfulEyE WTH-CS/BT-1000V Тестер Пауза во Текот Напон | Истекување Тековната за MOV, GDT, Молња Surge Protector, Пренапони Заштитен Уред | Пренослив, USB 5VDC 2A, 4xAA

WatchfulEyE WTH-CS/BT-1000V Тестер Пауза во Текот Напон | Истекување Тековната за MOV, GDT, Молња Surge Protector,

DEN 9960.00
Производот е достапен

Достапност

Точната пауза во текот напон тест под постојан струја 1m A.Втората етапа GDT заштита, исто така, ќе игра улога во пренапонска заштита, но остаток напон вредност ќе се зголеми, што е ризик за заштитени опрема.Номиналната испуштање струја на ТЕЛЕВИЗОРИ заштита ќе бидат многу пониски отколку GDT.А ѕвончето ќе звучи ако отстапување надминува вообичаената вредност од ± 5%.Конечно, падот на напон на Прекинувач-тип на СПД ќе бидат прикажани.Зголемување на истекување на струјата ќе предизвика прегревање, забрзано стареење, и неуспехот на surge protector.Лесни, брзи и прецизни мерења на локации со притискање на едно копче за тестирање и непосреден екранот СПД податоци карактеристики. Стандард Тест : зголемување на напонот по стапка од 100 V/сек, и напон зголемување на лентата за напредок е прикажана.Ако не се обрне внимание на стареењето на кривата на surge protector и да го замени тоа во време, откако surge protector не може да се исклучите во времето кога се прегревање поради зголеменото во протекување на струја, тоа ќе поголема веројатност да предизвикаат некоја експлозија, и повеќе сериозно, тоа може да предизвика пожар.Ако не се обрне внимание на стареењето на кривата на surge protector и да го замени тоа во време, откако surge protector не може да се исклучите во времето кога се прегревање поради зголеменото во протекување на струја, тоа ќе поголема веројатност да предизвикаат некоја експлозија, и повеќе сериозно, тоа може да предизвика пожар.Притиснете ТЕСТ копчето за да се зголеми вредноста; одржи полагањето на копчето за да се зголеми вредноста брзо.Номиналната испуштање струја на ТЕЛЕВИЗОРИ заштита ќе бидат многу пониски отколку GDT.Зголемување на истекување на струјата ќе предизвика прегревање, забрзано стареење, и неуспехот на surge protector.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката