• Новак
WXJLYZRCXK Фиока Песна,Црна Три-Дел Исклучување Фиока Слајд Niture Хардвер Кабинет Гардероба Вратата Компјутер Биро Слајд),14Inch(35Cm)

WXJLYZRCXK Фиока Песна,Црна Три-Дел Исклучување Фиока Слајд Niture Хардвер Кабинет Гардероба Вратата Компјутер

DEN 2080.80
Производот е достапен

Достапност

☞ 3 Огради Структура, Целосна Екстензија Телескопски Фиока Слајдови, Должина, кои се Движат од 8" до 20" Компатибилен за Повеќето Фиоки. ☞ со Челична Топка Лежишта, Лизгачки е Мазна и Точни, и Движењето е Тивко. ☞ Можност за Демонтажа Дел на Лизгачот Што го Прави Слајдови Монтажа Полесно. ☞ Телескопски Лизгачот За Изградба.Кочница Спречување од Автоматско Отворање. ☞ Лесна Инсталација.Монтажа Завртки Вклучени. ☞ Фиока Слајдови.Брзо Ослободување Систем (Со Притискање на Рачката) за Фиока Отстранување.☑☑√ Материјал : Ладно Валани Челични☑☑√ Тип : Слајд☑☑√ Спецификација : 8-20 Inch☑☑√ Тежина : 0.5-1.2 Kg☑☑√ Цена : Еден Пар од Две☑☑√ Процесот на Инсталација : ☑☑√ 1.Се повлече Од Тока Нежно☑☑√ 2.Извлече Третиот Дел на Слајд Rail3.Инсталирајте Слајд Железнички☑☑√ 4.Фиксна Една или Две Секции на Слајд Железнички☑☑√ 5.Ресетирање, Инсталација е Завршена☑☑√ Како да се Избере Песна Големина☑☑√ 1 Измери Длабочината на Фиока (На Пример,Ifthe Длабочина е 28 Cm, Изберете 10 инчен 25 Cm,Разликата на 23 Cm Може да Се Користи)☑☑√ 2 Мерка на Ширината на Фиока Страна Панел(се Однесува на Ширина на Фиока Страна Панел,Генерално Фиока Може да Бидат Инсталирани)☑☑√ Забелешка : Корисник Кој го Заменува Тастатура Фиока Mustmeasure Дебелината на Претходната Песна (Thatis,Јазот меѓу Двете Страни На Фиока,како И Претходните Два Делот Песна).Целокупната Намалување Дебелина на Три Sectiontrack во Нашата Продавница е 1.2 См, Ширина е 4,5 См И Ширина на Внатрешниот Железнички е 2,2 См.Земете Добар Големина☑☑√ Производ Слики Се Направени во Вид.Може да има Некои Боја Разлики Поради Фото Средина Фактори.Ве Молиме Да Се Разбере.☑☑√ Овој Производ Содржи Само Самиот Производ.Не се Вклучат и Други Производи на Сликата.

Декларирани спецификации

8-20Inch :
☑☑√ Weight:
0.5-1.2Kg
☑☑√ Price:
One Pair of Two
☑☑√ Installation Process:
☑☑√ 1.Pull Out the Buckle Gently :
☑☑√ 2.Draw Out the Third Section of the Slide Rail3.Install Slide Rail :
☑☑√ 4.Fixed One or Two Sections of Slide Rail :
☑☑√ 5.Reset, Installation is Complete :
☑☑√ How to Choose Track Size :
☑☑√ 1 Measure the Depth of the Drawer (For Example,Ifthe Depth is 28Cm, Choose 10 inch 25Cm,The Difference of 23Cm Can Be Used) :
☑☑√ 2 Measure the Width of the Drawer Side Panel(Refers to the Width of the Drawer Side Panel,Generally the Drawer Can Be Installed) :
☑☑√ Note:
the User Who Replaces the Keyboard Drawer Mustmeasure the Thickness of the Previous Track (Thatis,The Gap between the Two Sides Ofthe Drawer,And the Previous Two Section Track).The Overall Shrinkage Thickness of the Three Sectiontrack in Our Store is 1.2Cm, the Width is 4.5Cm,And the Width of the Inner Rail is 2.2Cm. Take a Good Size
☑☑√ Product Images Are Taken in Kind. There May Be Some Color Differences Due to Photo Environment Factors. Please Understand. :
☑☑√ This Product Only Contains the Product Itself. Does Not Include Other Products in the Picture. :

Комплементите на стоката