• Новак
Syu-Појас Времето HTD 5M Времето Појас 15/20/Ширина 25мм, Пренос Гума Појас 5mm Теренот, 330/340/350/375/400/410/420/450/475/490-5M, Заби Појас Издржливи Материјали

Syu-Појас Времето HTD 5M Времето Појас 15/20/Ширина 25мм, Пренос Гума Појас 5mm Теренот, 330/340/350/375/400/410/420/450/475/490-5M,

DEN 1849.44
Производот е достапен

Достапност

340-5 M 340mm 5mm 68 15/20/25мм Гумени Црни 1pc. 350-5 M 350mm 5mm 70 15/20/25мм Гумени Црни 1pc. 375-5 M 375mm 5mm 75 15/20/25мм Гумени Црни 1pc.Издржливи Материјали : Направен од Високо-квалитетен материјал, многу флексибилни, трајни и практични.Висока ефикасност : Ниска издолжување, ниско ниво на бучава, висока отпорност на абење и добра пукнатина корозија.Модел на Теренот Должина Заби Теренот Заби Број Појас Ширина Материјал Боја Пакет 330-5 M 330mm 5mm 66 15/20/25мм Гумени Црни 1pc340-5 M 340mm 5mm 68 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 350-5 M 350mm 5mm 70 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 375-5 M 375mm 5mm 75 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 400-5 M 400mm 5mm 80 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 410-5 M 410mm 5mm 82 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 420-5 M 420mm 5mm 84 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 425-5 M 425mm 5mm 85 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 450-5 M 450mm 5mm 90 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 475-5 M 475mm 5mm 95 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 490-5 M 490mm 5mm 98 15/20/25мм Гумени Црни 1pc *Забелешка : Било кои други ширина на 5 M видот на мерењето појас се достапни.Тука се и други модели на 5 M видот на мерењето ремени, ве молиме кликнете на десното модел.5 M Видот на Мерењето Ремени(15/20/Ширина 25мм) 180-5 M /210-5 M /225-5 M /235-5 M /250-5 M /285-5 M /295-5 M /300-5 M /305-5 M /320-5 M /325-5 M 330-5 M /340-5 M /350-5 M /375-5 M /400-5 M /410-5 M /420-5 M /425-5 M /450-5 M /475-5 M /490-5 M 500-5 M /505-5 M /520-5 M /535-5 M /540-5 M /550-5 M /560-5 M /565-5 M /575-5 M /600-5 M /610-5 M 615-5 M /625-5 M /630-5 M /635-5 M /640-5 M /645-5 M /650-5 M /655-5 M /670-5 M /690-5 M /695-5 M 700-5 M /710-5 M /720-5 M /740-5 M /745-5 M /750-5 M /755-5 M /770-5 M /780-5 M /800-5 M 810-5 M /815-5 M /825-5 M /830-5 M /835-5 M /850-5 M /860-5 M /890-5 M /900-5 M /920-5 M 925-5 M /950-5 M /960-5 M /1000-5 M /1050-5 M /1080-5 M /1100-5 M /1125-5 M /1145-5 M /1175-5 M 1210-5 M /1225-5 M /1270-5 M /1350-5 M /1380-5 M /1420-5 M /1455-5 M /1500-5 M /1595-5 M /1700-5 M 1720-5 M /1800-5 M /1870-5 M /2000-5 M /2050-5 M /2100-5 M /2350-5 M /3255-5 M /3750-5 M /3770-5 M.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката