• Новак
IFM OFE-FPKG-OF5019 ПРЕКУ-ЗРАК СЕНЗОР ПРИЕМНИК, ЗА ПРЕФРЛАЊЕ НА СТАТУСОТ И ФУНКЦИЈАТА, КОМПАКТЕН ДОМУВАЊЕ ЗА УПОТРЕБА КАДЕ ПРОСТОРОТ Е ОГРАНИЧЕН СТАБИЛНА МЕТАЛ ДОМУВАЊЕ ЗА

IFM OFE-FPKG-OF5019 ПРЕКУ-ЗРАК СЕНЗОР ПРИЕМНИК, ЗА ПРЕФРЛАЊЕ НА СТАТУСОТ И ФУНКЦИЈАТА, КОМПАКТЕН ДОМУВАЊЕ ЗА УПОТРЕБА

DEN 1219.20
Производот е достапен

Достапност

КОМПАКТЕН ДОМУВАЊЕ ЗА УПОТРЕБА КАДЕ ПРОСТОРОТ Е ОГРАНИЧЕН СТАБИЛНА МЕТАЛ ДОМУВАЊЕ ЗА УПОТРЕБА ВО ТЕШКИ ИНДУСТРИСКИ СРЕДИНИ ПРОГРАМАБИЛНИ LIGHT-ON/DARK-ON РЕЖИМ НА ДОЛГА НИЗА LED ДИСПЛЕЈ ЗА ДА СЕ ПРОВЕРИ РАБОТАТА.ПРЕФРЛУВАЊЕ СТАТУС И ФУНКЦИЈА.ПРЕКУ-ЗРАК СЕНЗОР ПРИЕМНИК.Фотоелектрически.Сензори & Прекинувачи.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката