• Новак
Kastar NP-FM500HN AC Ѕид Батерија Полнач Замена за Sony Алфа a99II, a99 II, SLT-A99 II, a99II, a99V, ILCA-99M2, CLM-V55, CLM-FHD5, dslr фото-A100, α100, Алфа A100, dslr фото-A100/Б Камера

Kastar NP-FM500HN AC Ѕид Батерија Полнач Замена за Sony Алфа a99II, a99 II, SLT-A99 II, a99II, a99V, ILCA-99M2,

DEN 155.76
Производот е достапен

Достапност

Оваа AC ѕид полначот со количка за рамен pin за лесни за складирање.Полначот Текст : AC 100~240 V 50~60 Hz; Излез : наизменична СТРУЈА 8.4 V 600m A.LED укажуваат : Црвено светло за полнење; Зелено светло за мирување или целосна наплата.Пакетот Вклучува : 1 AC полнач (Автомобил адаптер/ Европски plug НЕ се вклучени).Топло Потсетник : Може да го користите "Ctrl" + "F" лесно може да го најдете вашиот модели 1. Компатибилен со батерија модели : Sony NP-FM500 NP-FM500 H 2. Компатибилен со полнач модели : Sony П.Н.Е.-VM10 AC-SQ950 3. Компатибилен со камера модели : Sony Алфа α57 a57 SLT-A57 SLT-A57 K SLT-A57 M SLT-A57 YSony Алфа α58 a58 SLT-A58 SLT-A58 VSony Алфа α65 a65 SLT-A65 SLT-A65 V SLT-A65 VB SLT-A65 VK SLT-A65 VM SLT-A65 VYSony Алфа α68 a68 SLT-A68 ILCA-68 Sony Алфа α77 a77 SLT-A77 SLT-A77 V SLT-A77 VB SLT-A77 VK SLT-A77 VM SLT-A77 VQSony Алфа a77 II a77 II SLT-A77 II A77 II A77 V ILCA-77 M2 Sony Алфа α99 a99 SLT-A99 SLT-A99 V A99 VSony Алфа a99 II a99 II SLT-A99 II A99 II A99 V ILCA-99 M2 Sony CLM-V55 Sony CLM-FHD5 Sony dslr фото-A100 α100 Алфа A100 dslr фото-A100/Б dslr фото-A100 H dslr фото-A100 K dslr фото-A100 K/Б dslr фото-A100 W dslr фото-A100 W/BSony dslr фото-A200 α200 Алфа A200 dslr фото-A200 dslr фото-A200 K dslr фото-A200 W dslr фото-A200 WBSony dslr фото-A300 α300 Алфа A300 dslr фото-A300 K dslr фото-A300 K/N dslr фото-A300 XSony dslr фото-A350 α350 Алфа A350 dslr фото-A350 B dslr фото-A350 H dslr фото-A350 K dslr фото-A350 XSony dslr фото-A450 α450 Алфа A450 dslr фото-A450 L dslr фото-A450 YSony dslr фото-A500 α500 Алфа A500 dslr фото-A500 B dslr фото-A500 L dslr фото-A500 YSony dslr фото-A550 α550 Алфа A550 dslr фото-A550 B dslr фото-A550 H dslr фото-A550 L dslr фото-A550 YSony dslr фото-A560 α560 Алфа A560 dslr фото-A560 B dslr фото-A560 H dslr фото-A560 L dslr фото-A560 YSony dslr фото-A580 α580 Алфа A580 dslr фото-A580 L dslr фото-A580 YSony dslr фото-A700 α700 Алфа A700 dslr фото-A700 B dslr фото-A700 K dslr фото-A700 P dslr фото-A700 ZSony dslr фото-A850 α850 Алфа A850 dslr фото-A850 B dslr фото-A850 QSony dslr фото-A900 α900 Алфа A900 dslr фото-A900 B 4. Компатибилен со камера контрола модели : Sony ВФ-C77 AM 5. Компатибилен со Viltro следи : Viltro DC-50.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката