• Новак
Ванчо 820356 Cat6 Спојка во Линија WHT

Ванчо 820356 Cat6 Спојка во Линија WHT

DEN 816.96
Производот е достапен

Достапност

Се користи за да се прошири на должината на (2) Категорија 5 E мрежни кабли.Се состанува и одржува ОВЖС/минлив исхемичен напад T568 A/B стандарди. 8-Позиција - 8-диригент.Се користи за да се прошири на должината на (2) Категорија 5 E мрежни кабли се Состанува и одржува ОВЖС/минлив исхемичен напад T568 A/b стандарди 8-позиција - 8-диригент RJ45 женски приклучоци на секој крај.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката