• Новак
ДИОДИ DDZ5V6B-7 DDZ5V6B Серија 5.6 V 10 mA SMT Прецизност Zener Диоди - SOD-123 - 3000 item(s)

ДИОДИ DDZ5V6B-7 DDZ5V6B Серија 5.6 V 10 mA SMT Прецизност Zener Диоди - SOD-123 - 3000 item(s)

DEN 6847.68
Производот е достапен

Достапност

Power Dissipation Limit-Max : 500 m W.Working Voltage-Околија : 5.6 V. Forward Current : 10 m A.Forward Voltage : 0.9 V. Reverse Current Max : 0.5 µA.DDZ5 V6 B Серија 5.6 V 10 m A SMT Прецизност Zener Диоди - SOD-123 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката