• Новак
Li Ion Батерија Пакет за Дигитална Камера/Видео видео камера Компатибилен со CASIO NP 20, НП 20DBA, NP20, NP20DBA

Li Ion Батерија Пакет за Дигитална Камера/Видео видео камера Компатибилен со CASIO NP 20, НП 20DBA, NP20, NP20DBA

DEN 502.08
Производот е достапен

Достапност

СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24/7 за да им помогне со поставување на поврзување, прашања, проблеми и многу повеќе.Ние ќе ви испратиме е-подарок карта за куповната цена на вашиот опфатени производ.Во некои случаи, ние ќе го замени или поправи тоа.Casio Exilim, ЕКС-Z4 U, ЕКС-Z5, ЕКС-Z6, ЕКС-Z60, ЕКС-Z60, M1, ЕКС-Z60 BK, ЕКС-Z60 SR, ЕКС-Z65, ЕКС-Z7, ЕКС-Z70, ЕКС-Z70 BK, ЕКС-Z70 SR, ЕКС-Z75, ЕКС-Z75 BE, ЕКС-Z75 BK, ЕКС-Z75 PK, ЕКС-Z75 SR, ЕКС-Z77, ЕКС-Z77 BE, ЕКС-Z77 BK, ЕКС-Z77 PK, ЕКС-Z77 SR, ЕКС-Z8, НИЕ.П.Н.Е.-10 L, П.Н.Е.-11 L, П.Н.Е.-11 L, ЕКС-20 U, ЕКС-277, ЕКС-500, ЕКС-500 WE, ЕКС-600, ЕКС-600 BE, ЕКС-600 GD ЕКС-770 RD ЕКС-E3, ЕКС-M, на ЕКС-М1, ЕКС-М2, ЕКС-M20, ЕКС-M20 U, ЕКС-S, ЕКС-S1, ЕКС-S100, ЕКС-S100 WE, ЕКС-S1 PM, ЕКС-S2, ЕКС-S20, ЕКС-S20 U, ЕКС-S2 PW, ЕКС-S3, ЕКС-S500, ЕКС-S500 EO, ЕКС-S500 GY, ЕКС-S500 WE, ЕКС-S600, ЕКС-S600 BE, ЕКС-S600 D ЕКС-S600 D-DIVX, ЕКС-S600 EO, ЕКС-S600 GD ЕКС-S600 PK, ЕКС-S600 SR, ЕКС-S700, ЕКС-S770, ЕКС-S770 BE, ЕКС-S770 BU, ЕКС-S770 D ЕКС-S770 RD ЕКС-S770 SR, ЕКС-S880, ЕКС-S880 BK, ЕКС-S880 RD ЕКС-Z11, ЕКС-Z12, ЕКС-Z3, ЕКС-Z4,.EXZ4 U, EXZ5, EXZ6, EXZ60, EXZ60, M1, EXZ60 BK, EXZ60 SR, EXZ65, EXZ7, EXZ70, EXZ70 BK, EXZ70 SR, EXZ75, EXZ75 BE, EXZ75 BK, EXZ75 PK, EXZ75 SR, EXZ77, EXZ77 BE, EXZ77 BK, EXZ77 PK, EXZ77 SR, EXZ8, НИЕ.BC10 L, BC11 L, BC11 L, EX20 U, EX277, EX500, EX500 WE, EX600, EX600 BE, EX600 GD EX770 RD EXE3, EXM, EXM1, EXM2, EXM20, EXM20 U, EXS, EXS1, EXS100, EXS100 WE, EXS1 PM, EXS2, EXS20, EXS20 U, EXS2 PW, EXS3, EXS500, EXS500 EO, EXS500 GY, EXS500 WE, EXS600, EXS600 BE, EXS600 D EXS600 DDIVX, EXS600 EO, EXS600 GD EXS600 PK, EXS600 SR, EXS700, EXS770, EXS770 BE, EXS770 BU, EXS770 D EXS770 RD EXS770 SR, EXS880, EXS880 BK, EXS880 RD EXZ11, EXZ12, EXZ3, EXZ4,. 680 m AH.Премиум квалитет батерија за замена на батеријата пакет компатибилен со модел(s) изјави.Батеријата може да се полнат со оригинална батерија полнач/AC адаптер или Power Duplex батерија полнач. 680 m AH.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката