• Новак
Beckman Coulter Живот Науки FormaPure ДНК Reagent Комплет - 384 Preps - B89232

Beckman Coulter Живот Науки FormaPure ДНК Reagent Комплет - 384 Preps - B89232

DEN 256.32
Производот е достапен

Достапност

Истражување употреба.Апликацијата Користи : ДНК Изолација, ДНК Екстракција, ДНК секвенционирање, Нуклеинската Киселина Примерок Првично училиште.Формат : Течност.Почнувајќи Примерок Материјал : FFPE (formalin фиксирани парафински вградени) ткиво.Ние не бродот да товарни агенти.ДНК Изолација од FFPE Ткиво Forma Pure ДНК екстракција комплет од formalin-фиксна, парафински-вградени (FFPE) примероци и ткиво видови нуди 384 preps и е достапна за автоматизација.Ние не бродот да товарни агенти.Истражување употреба.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката