• Новак
Апсолутно РНК Mirna Комплет

Апсолутно РНК Mirna Комплет

DEN 1094.40
Производот е достапен

Достапност

Содржи сите потребни реагенси за ДНК-слободен вкупна РНК и mi RNA изолација.Нема повеќе купување на DNase потребно.Нема греење, нема долго centrifugation, не repurification.Повеќе колекции се достапни.Оптимизиран за одреден опсег на примерок големини.Апсолутно РНК mi RNA за Полнење; Дизајниран за да се произведе високи приноси на чиста mi RNA содржи вкупна РНК од клетки или ткива примероци, специјално квалификувани за RT-ТЕСТОТ и QRT-ТЕСТОТ.Апсолутно вкупна РНК пречистување колекции ги вклучуваат сите потребни реагенси за ДНК-слободен вкупна РНК и mi RNA изолација.Нема повеќе купување на DNase потребно.Греење, долго centrifugation, и repurification не се потребни.Секој комплет е оптимизирана за одреден опсег на примерок големини и elution тома.;Апсолутно вкупна РНК комплет нуди Нано, Micro, Mini, и 96-добро Првично формати.Апсолутно РНК mi RNA произведува високи приноси на чиста mi RNA содржат вкупна РНК.Апсолутно FFPE комплет обезбедува не-токсични метод за изолирање на квалитетот на РНК од парафински вградени ткиво делови.Апсолутно вкупна РНК пречистување колекции ги вклучуваат сите потребни реагенси за ДНК-слободен вкупна РНК и mi RNA изолација.Нема повеќе купување на DNase потребно.Греење, долго centrifugation, и repurification не се потребни.Секој комплет е оптимизирана за одреден опсег на примерок големини и elution тома.;Апсолутно вкупна РНК комплет нуди Нано, Micro, Mini, и 96-добро Првично формати.Апсолутно РНК mi RNA произведува високи приноси на чиста mi RNA содржат вкупна РНК.Апсолутно FFPE комплет обезбедува не-токсични метод за изолирање на квалитетот на РНК од парафински вградени ткиво делови.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката