• Новак
7 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 2, 1 W

7 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 2, 1 W

DEN 2094.00
Производот е достапен

Достапност

Објект - Web Slings : Веб Прашка.Прашка Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3. Вертикална Hitch Капацитет : 3200 lb.Прашка Должина : 7 ft.Прашка Ширина : 1".Спецификација : Објект - Web Slings : Веб Sling Sling Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3 Vertical Hitch Капацитет : 3200 lb.Прашка Должина : 7 ft.Прашка Ширина : 1"Број на Plies : 2 Sling Материјал : Nylon Choker Hitch Капацитет : 2500 lb.Кошница Hitch Капацитет : 6400 lb.Носат Отпорни На Корица : None Eye Должина : 8-1/2"Боја : Yellow Temp.Опсег : -60 Степени F преку 200 Степени FYarn Слој : Latex Resists : Етри,Отпорни на Алкохоли,Силна Alkalies Standards : ASME B30.9, OSHA 1910.184, WSTDAIncludes : Веб Прашка Безбедност Билтен Рев 3 11 Number на Прашка Нозе : 1.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката