• Новак
Klein Алатки VDV826-702 Помине-Преку Модуларен Податоци Приклучокот, RJ45 CAT5E, да Помине Преку Конектори 50-Пакет

Klein Алатки VDV826-702 Помине-Преку Модуларен Податоци Приклучокот, RJ45 CAT5E, да Помине Преку Конектори 50-Пакет

DEN 591.36
Производот е достапен

Достапност

Klein ексклузивни Помине-Преку Конектори обезбеди брз, сигурен конектор инсталации за податоци и апликации.CAT5e Кабел лесно поминува преку конектор визуелно да се осигура дека жици се во правилен редослед за доследна и безбедна сите отпуштања. 50 инчи злато позлата на сите контакт површини.Категорија 5e перформанси на ОВЖС/минлив исхемичен напад Б. 2. FCC согласност, УЛ оценет, Ro HS согласност.За користење со Klein Алатки Помине-Преку Модуларен Crimper VDV226-110. 50-Пакет. 8 позиција, 8 контакт Помине Низ стил податоци приклучок за цврста или заробени кабел.Klein Алатки Помине-Преку™ Модуларен Податоци Приклучокот, CAT5 E, 50-Pack Ексклузивни Klein-дизајниран CAT5e Помине-Преку модуларен приклучок за брз, сигурен конектор инсталации за глас и податоци апликации.Кабел лесно поминува преку конектор за доследно и да се обезбеди прекин на работниот однос.Заштедува време, скратува рамна до крајот лице кога се користи со Klein Алатки Помине-Преку Модуларен Crimper VDV226-110, и ја елиминира потроши материјали.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката