• Новак
16 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Tuff-Edge Полиестер, Број на Plies: 1, 2 W

16 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Tuff-Edge Полиестер, Број на Plies: 1, 2 W

DEN 3292.80
Производот е достапен

Достапност

Објект - Web Slings : Веб Прашка.Прашка Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3. Вертикална Hitch Капацитет : 3200 lb.Прашка Должина : 16 ft.Прашка Ширина : 2".Спецификација : Објект - Web Slings : Веб Sling Sling Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3 Vertical Hitch Капацитет : 3200 lb.Прашка Должина : 16 ft.Прашка Ширина : 2"Број на Plies : 1 Sling Материјал : Tuff-Edge Polyester Choker Hitch Капацитет : 2500 lb.Кошница Hitch Капацитет : 6400 lb.Носат Отпорни На Корица : None Eye Должина : 10"Боја : Silver Temp.Опсег : -60 Степени F преку 200 Степени FYarn Слој : Latex Resists : Триење,Cutting Standards : ASME B30.9, OSHA 1910.184, WSTDAIncludes : Веб Прашка Безбедност Билтен Рев 3 11 Number на Прашка Нозе : 1.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката