• Новак
11 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Tuff-Edge Полиестер, Број на Plies: 1, 4 W

11 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Tuff-Edge Полиестер, Број на Plies: 1, 4 W

DEN 4704.00
Производот е достапен

Достапност

Објект - Web Slings : Веб Прашка.Прашка Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3. Вертикална Hitch Капацитет : 6400 lb.Прашка Должина : 11 ft.Прашка Ширина : 4".Спецификација : Објект - Web Slings : Веб Sling Sling Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3 Vertical Hitch Капацитет : 6400 lb.Прашка Должина : 11 ft.Прашка Ширина : 4"Број на Plies : 1 Sling Материјал : Tuff-Edge Polyester Choker Hitch Капацитет : 5000 lb.Кошница Hitch Капацитет : 12,800 lb.Носат Отпорни На Корица : None Eye Должина : 12"Боја : Silver Temp.Опсег : -60 Степени F преку 200 Степени FYarn Слој : Latex Resists : Триење,Cutting Standards : ASME B30.9, OSHA 1910.184, WSTDAIncludes : Веб Прашка Безбедност Билтен Рев 3 11 Number на Прашка Нозе : 1.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката