• Новак
PCA9575PW2,118 - I/O Проширувач, 16bit, 400 kHz, I2C, SMBus, 1.1 V, 3.6 V, TSSOP (Пакување од 20) (PCA9575PW2,118)

PCA9575PW2,118 - I/O Проширувач, 16bit, 400 kHz, I2C, SMBus, 1.1 V, 3.6 V, TSSOP (Пакување од 20) (PCA9575PW2,118)

DEN 2563.20
Производот е достапен

Достапност

Чип Конфигурација : 16bit.Автобус Фреквенција : 400k Hz.IC Интерфејс Тип : I2 C, SMBus.Напон Мин : 1.1 V. Напон Max : 3.6 V. Спецификација : Чип Конфигурација : 16bit Bus Фреквенција : 400k Hz IC Интерфејс Тип : I2 C, SMBus Supply Напон Мин : 1.1 VSupply Напон Max : 3.6 VInterface Случај Стил : TSSOPNo.на Пиновите : 28 Pins No.на I/O е : 16 I/O's Ro HS во Согласност : - Yes Ro HS Phthalates во Согласност : -за Да се advised SVHC : -Не SVHC (27-Јуни-2018).

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката