• Новак
Beckman Coulter Живот Науки GenFind V2 Комплет - 384 Preps - A41497

Beckman Coulter Живот Науки GenFind V2 Комплет - 384 Preps - A41497

DEN 333.60
Производот е достапен

Достапност

Истражување употреба.Апликацијата Користи : Genomic ДНК.Формат : Течност.Почнувајќи Примерок Материјал : Крв.Ние не бродот да товарни агенти.ДНК Изолација од Крв Gen Find V2 изолатите и прочистува genomic ДНК (g DNA) од целата крв, серум и договорот за слободна трговија картички.Комплет се напојува со Цврста Фаза Реверзибилна Immobilization (SPRI) paramagnetic мушка базирана на технологија за да се effectvely произведуваат високо обновување на ДНК за низводно апликации како што е ПЦР* и genotyping.SPRI овозможува брзо поделба, лесна манипулација и едноставен автоматизација во споредба со традиционалните centrifugation и вакуум филтрација технологии.Методот може да се извршува рачно со 2-m L цевка формат или автоматски формат на Biomek NXp или FXp workstations. *На ТЕСТОТ процес е покриен со патенти во сопственост на Рош Молекуларна Системи, Inc., и Ф Хофман-Ла Рош, Ltd.Ние не бродот да товарни агенти.Истражување употреба.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката