• Новак
Li Ion Батерија Пакет за Дигитална Камера/Видео Компатибилен со видео камера Sony НП BN1, НП FN1 NPBN1, NPFN1 INFOLITHIUM N Серија

Li Ion Батерија Пакет за Дигитална Камера/Видео Компатибилен со видео камера Sony НП BN1, НП FN1 NPBN1, NPFN1 INFOLITHIUM

DEN 533.52
Производот е достапен

Достапност

СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24/7 за да им помогне со поставување на поврзување, прашања, проблеми и многу повеќе.Ние ќе ви испратиме е-подарок карта за куповната цена на вашиот опфатени производ.Во некои случаи, ние ќе го замени или поправи тоа.Sony DSC-WX80, DSC-WX80, DSC-WX80/Б, DSC-WX80/R, DSC-WX80 W/W, DSC-WX80 W/WBDL, DSC-WX9/Б, TX20, TX20/L, W310, WX70, WX9, DSC-QX10, DSC-QX10, ЛЕЌА-СТИЛ КАМЕРА, СО, 18, ПРАТЕНИК, СЕНЗОР, DSC-QX100, DSC-QX100, ЛЕЌА-СТИЛ КАМЕРА, СО 1.0, ИНЧЕН, СЕНЗОР, DSC-TX30, TX30, TX30, ВОДООТПОРЕН КАМЕРА, СО, 5 X, ОПТИЧКИ, ЗУМ, DSCQX10, DSCQX100, DSCTX30. DSC-W380, DSC-W510, DSC-W510, СРЕБРО, DSC-W510 P, DSC-W520, DSC-W530, DSC-W530 B, DSC-W550, DSC-W560, DSC-W570, DSC-W570 S, DSC-W580, DSC-W610, DSC-W610/Б, DSC-W620, DSC-W630, DSC-W650, DSC-W670, DSC-W690, DSC-W710, DSC-W710/Б, DSC-W710/P, DSC-W730, DSC-W730, DSC-W730/L, DSC-W730/P, DSC-W730 L, DSC-W800, DSC-W800/Б, DSC-W810, DSC-W830, DSC-WX100, DSC-WX100, DSC-WX150, DSC-WX200, DSC-WX220, DSC-WX220/Б, DSC-WX5, DSC-WX50, DSC-WX60, DSC-WX630, DSC-WX7, DSCWX70 BDL, DSC-WX710, DSC-WX7 B,.DSC-QX10 , DSC-QX10/Б, DSC-QX10/Б, DSC-QX10/BC-CE7, DSC-QX10/T, DSC-QX10/WC-CE7, DSC-QX100/Б, SMARTPHONE-ATTACHABLE-ЛЕЌА, СТИЛ-КАМЕРА, DSC-QX100/BCCE7 , DSC-QX30, DSC-T110, DSC-T110, DSC-T110 B, DSC-T99, DSC-TF1, DSC-TF1/Б, DSC-TF1/Б, DSC-TF1/L, DSC-TF1/R, DSC-TX10, DSC-TX10, DSC-TX100 V, DSC-TX100 V/Б, DSC-TX10 P, DSC-TX20, DSC-TX30/Б, DSC-TX5, DSC-TX5/Б, DSC-TX55, DSCTX5 P, DSC-TX66, DSC-TX7, DSCTX7 R, DSC-TX9, DSC-W310, DSCW310 B, DSC-W320, DSCW320 P, DSC-W350, DSC-W350, DSCW350 P,.DSCQX10 , DSCQX10/Б, DSCQX10/Б, DSCQX10/BCCE7, DSCQX10/T, DSCQX10/WCCE7, DSCQX100/Б, SMARTPHONEATTACHABLELENS, STYLECAMERA, DSCQX100/BCCE7 , DSCQX30, DSCT110, DSCT110, DSCT110 B, DSCT99, DSCTF1, DSCTF1/Б, DSCTF1/Б, DSCTF1/L, DSCTF1/R, DSCTX10, DSCTX10, DSCTX100 V, DSCTX100 V/Б, DSCTX10 P, DSCTX20, DSCTX30/Б, DSCTX5, DSCTX5/Б, DSCTX55, DSCTX5 P, DSCTX66, DSCTX7, DSCTX7 R, DSCTX9, DSCW310, DSCW310 B, DSCW320, DSCW320 P, DSCW350, DSCW350, DSCW350 P,.DSCW380, DSCW510, DSCW510, СРЕБРО, DSCW510 P, DSCW520, DSCW530, DSCW530 B, DSCW550, DSCW560, DSCW570, DSCW570 S, DSCW580, DSCW610, DSCW610/Б, DSCW620, DSCW630, DSCW650, DSCW670, DSCW690, DSCW710, DSCW710/Б, DSCW710/P, DSCW730, DSCW730, DSCW730/L, DSCW730/P, DSCW730 L, DSCW800, DSCW800/Б, DSCW810, DSCW830, DSCWX100, DSCWX100, DSCWX150, DSCWX200, DSCWX220, DSCWX220/Б, DSCWX5, DSCWX50, DSCWX60, DSCWX630, DSCWX7, DSCWX70 BDL, DSCWX710, DSCWX7 B,.Премиум квалитет батерија за замена на батеријата пакет компатибилен со модел(s) изјави.Батеријата може да се полнат со оригинална батерија полнач/AC адаптер или Power Duplex батерија полнач. 700 m AH.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката